Fotograaf: Stef Beemer

Wij delen graag onze vakkennis met u

De verlangens van uw opdrachtgever gaan de hoogte in en aan de andere kant wordt u afgeremd door nieuwe normen en regelgeving en allerhande administratieve verplichtingen.

Een AiNB-lid staat hierin niet alleen: AiNB gelooft in het bundelen van de krachten en ijvert dagelijks voor het belang van de interieurarchitect in de bouwsector.

AiNB wil met u een lange termijnrelatie uitbouwen en gaat voor een volledig engagement.WORD VANDAAG LID voor 2018
Klik hier voor meer info

Fotograaf: Stef Beemer

AiNB legt in 2018 de nadruk op meer inspirerende activiteiten

Daarnaast organiseren we ook interessante bezoeken en debatavonden onder collega's en wordt u uitgenodigd op info-avonden in samenwerking met de architectenorganisatie NAV .

AiNB informeert via de digitale nieuwsbrieven, de website, social media, vakblad Behind Doors, het vakblad Dimension e.a

AiNB adviseert

De AiNB helpdesk maakt voor zijn adviezen gebruik van een uitgebreid netwerk van specialisten waaronder het gerenommeerde advocatenkantoor 'GSJ advocaten' uit Antwerpen.

AiNB plaatst zijn leden in de picture

De AiNB leden worden gevonden doordat ze opgenomen worden in de rubriek "zoek een interieurarchitect" op www.ainb.be waarmee we de link leggen naar de opdrachtgever die via dit kanaal zijn eerste contact legt met de interieurarchitect.

AiNB leden krijgen ook een pakket voordelen zoals oa korting op een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij Protect en toegang tot bepaalde beurzen.

AiNB neemt initiatieven die de hele sector ten goede komen

Dagelijks vertegenwoordigt AiNB de interieurarchitecten in tal van organisaties, de Hoge raad voor kmo's en zelfstandigen, De Federatie Vrije Beroepen en Europees in ECIA. AiNB onderhoudt goede relaties met de media en bouwde stelselmatig contacten op met andere beroepsorganisaties in de bouwsector. Samen met Unizo en De Federatie Vrije Beroepen staan we sterker.